Magunkról

 

1969

id. Pszilosz György megalapítja a jelenleg második generációs cég elődjét, a Pszilosz György egyéni vállalkozás-t. Tevékenységét egyetlen esztergapaddal kezdi egy IX. kerületi pinceműhelyben, egyedül.
Fő tevékenysége: háztartási gépek javítása és kisebb forgácsolási munkák végzése.


1985

A szorgalmas és kitartó munka eredményeképpen a vállalkozás fejlődik, bővül és terjeszkedik. A sok munka több alkalmazottat, gépet és telephelyet igényel így végül szintén a IX. kerületben megnyílik a második telephely is. Ekkor már 8-10 fő dolgozik az egyéni vállalkozásban.
Fő tevékenysége: általános fémforgácsolási munkák végzése, illetve papíripari és nyomdagépipari alkatrészek gyártása.


1990

A cég egy harmadik műhellyel bővül a VIII. kerületben. Ebben az időszakban már (1989-1995) ifj. Pszilosz György is mint egyéni vállalkozó tevékenykedik a családi vállalkozásban.
Fő tevékenysége: az eddigi gyártási profil mellett megkezdődik a CNC gépeken történő fémmegmunkálás is.


1996

Igazán látványos, nagy előrelépés következik be a cég életében, amikor is egy új telephelyen, a két egyéni vállalkozás .egyesítésével. megalakul a PSZILOSZ Kft. Ettől az időtől a Társaság emelt létszámmal először 15, majd 20 fővel folytatja termelő tevékenységét a fémforgácsolás területén.
Fő tevékenysége: a közel 1000 m2 alapterületű üzemépületben a rendkívül gyors ütemű technikai fejlesztés következtében kialakul egy erőteljes CNC alkatrészgyártói tevékenység.


Terveink:

A jövőt tekintve továbbra is cél megtartani és tovább fejleszteni a kialakult két fő húzóágazat, a papíripari és nyomdagépipari egyedi alkatrészgyártó, valamint a CNC gépeken történő sorozatgyártó irányvonalat. A tervek között szerepel a már eddig is jól működő gyors nyomdai kiszolgálás bővítése, valamint az alkatrészek raktárról történő szállításának megteremtése (előzetes igényfelmérés után), illetve a CNC-s alkatrész gyártói és beszállítói tevékenység kiszélesítése (autóipar). Ennek megvalósítását cégünk további EMCO CNC gépek megvásárlásával képzeli el.